گروه هوشبری
رسالت و اهداف
گروه هوشبری از بدو تأسيس تدريس در گروه های پزشكي، اتاق عمل، مامایی و هوشبری را برعهده داشته است. در حال حاضر این گروه متشکل از 6 عضو هیئت علمی با تخصص های مختلف از جمله، تخصص بیهوشی، فلوشیپ آی سی یو و پرستاری مراقبت های ویژه می باشد.
چشم انداز، رسالت و اهداف گروه هوشبری بر اساس توانمندی های اعضای هیئت علمی، توانمندی های مورد انتظار از دانش آموختگان، نیازهای نظام سلامت و اهداف دانشگاه به شرح زیر می باشد.
چشم انداز گروه هوشبری:
گروه مصمم است تا دو سال آینده یک رشته مقطع تحصیلات تکمیلی و رزیدنت بیهوشی دایر کند و فارغ التحصیلان رشته های این گروه از نظر تعهد، اخلاق حرفه ای و توانمندی های آموزشی و پژوهشی جز دانش آموختگان برتر کشور باشند.
رسالت گروه هوشبری:
رسالت گروه، ایجاد توانایی های علمی و تخصصی لازم به منظور تربيت دانشجويان با تعهد و تخصص لازم و همچنين افزايش توليدات علمي و پژوهشي متناسب با نيازهاي جامعه می باشد.
در راستای تحقق این رسالت، گروه با بکارگیری متخصصین، و با بهره گیری از فناوری های نوین آموزشی و با تکیه بر مدیریت و تعهد خود، آموزش های تئوری و عملی مناسب را به دانشجویان می آموزد.
اهداف:
- مشاركت فعال در فعاليت هاي آموزشي (شامل تدريس دروس كارشناسي هوشبری و دروس مربوط به بیهوشی و داخلی مرتبط با ساير رشته ها و کارآموزی)
- ارتقای گروه آموزشی جهت راه اندازی رشته های تحصیلات تکمیلی مانند رزیدنتی بیهوشی و آموزش هوشبری
- ترویج تفکر آموزش مستمر و پویا و آینده نگر
- ايجاد مهارت هاي مديريتي در دانشجويان
- برگزاري كارگاه هاي توانمندسازي مرتبط و متنوع جهت اساتيد، كاركنان و دانشجويان جهت آگاه كردن فراگيران به دانش روز دنيا
- تربيت نيروي انساني ماهر، متعهد و با اخلاق حرفه اي در رشته هوشبری
- ارتباط موثر آموزشي و پژوهشي با ساير گروه هاي آموزشي دانشگاه در جهت همگرايي علوم
- جذب نيروهاي انساني با تخصص و تعهد و به ويژه علاقه مند به آموزش و پژوهش
- ارتقا بخش هاي اتاق عمل و هوشبری بيمارستان هاي تابعه دانشگاه.
- ترجمه و تاليف منابع آموزشي مورد نياز گروه
- انجام پژوهش هاي كاربردي در راستاي نيازهاي جامعه سلامت و اولویت های پژوهشی دانشگاه
وظایف حرفه ای دانش آموختگان:
با توجه به اینکه هدف اصلی گروه تربیت دانشجویان هوشبری می باشد، وظایف حرفه ای آنها به شرح زیر می باشد:
- مراقبتی: ارائه مراقبت های لازم از بیمار قبل، حین و پس از بیهوشی
- اجرایی: گرفتن شرح حال، مانیتورینگ بیمار، مراقبت کامل از بیمار، آماده سازی دارو جهت بیهوشی، کمک به القای بیهوشی، مراقبت حین عمل، کمک به ریکاوری بیمار و خارج کردن بیمار از بیهوشی، مراقبت از بیمار در بخش ریکاوری، و تحویل بیمار به بخش های جراحی
- مدیریتی: آشنایی با اصول و فنون مدیریت بخش اتاق عمل- همکاری در اداره کردن بخش اتاق عمل- نظارت کیفی بر روند بیهوشی و مراقبت بیمار
- ارتباطی: ایجاد ارتباط تیمی بین بیمار، خانواده و جامعه- ایجاد ارتباط به تناسب وضعیت جسمی و روحی بیمار برای جلب اعتماد بیمار و همراهان- ایجاد هماهنگی با سایر بخش ها و برقرای ارتباط در مواقع ضروری- تلاش در جهت تحکیم ارتباط و همکاری متقابل با سایر کارکنان بخش.